Margon Se in Sanskrit

Margon Se - Sanskrit


मार्गों में का संस्कृत
- वीथीषु

Get list of more words from Sanskrit Dictionary.

Words Near it

Dukano Me (दुकानों में)
Le Jate Hai (ले जाते हैं)
Jhukakar (झुकाकर)
Halva Ko (हलवा को)
Prathvi Ko Sushobhit Kiya (पृथ्वी को सुशोभित किया)
Bhent (भेंट)
Bhet Ko (भेट को)
Madhy Ratri Me (मध्य रात्रि में)
Charam Sima Par (चरम सीमा पर)
Din Me Upavas Karte Hain (दिन में उपवास करते हैं)

Margon Se ki Sanskrit

Here is meaning of Margon Se in Sanskrit. Above get definition and Sanskrit meaning of Margon Se. What is मार्गों में in Sanskrit (Margon Se ka Sanskrit arth / matlab kya hai?).

Recently Viewed Words

Atyant (अत्यन्त)
Marne Par (मरने पर)
Badhai Dete Hain (बधाई देते हैं)
Atharah Purano Me (अठारह पुराणों में)
Murgi (मुर्गी)
Apane Logon Se (अपने लोगों से)
Indra Ke Saman (इन्द्र के समान)
Dhanyavad (धन्यवाद)
Shavash (शावाश)
Rogi (रोगी)


See More . . .
जानें कुछ नयी रोचक चीजे भी :